Grote stickers

Grote stickers

Grote stickers kunnen in elke maat geleverd worden in verschillende materialen. Bij afmetingen breder dan 70cm worden de stickers in meerdere delen geleverd. Door de nieuwe printtechniek zijn de full color stickers voorzien van  verbazingwekkend levendige kleuren, een hoogglansafwerking, egale solide kleuren en haarscherpe graphics.

Verschillende materialen voor elk gebruik

De sticker wordt geprint op een witte drager. Dit is het meest gebruikte sticker materiaal om stickers mee te maken. De sticker kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en bevat een permanente lijmlaag.

De sticker wordt geprint op een transparante drager. Op deze dragen kan geen wit geprint worden, alle witte kleuren worden transparant. De sticker kan regulier en in spiegelbeeld gedrukt worden. De sticker kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en bevat een permanente lijmlaag.

De sticker wordt geprint op een witte drager. De sticker is eenvoudig aan te brengen op ramen. De sticker kan zowel met de geprinte kant als de witte kant tegen het raam geplakt worden. De sticker kan binnen gebruikt worden en bevat een geen lijmlaag. Eenvoudig te verwijderen en hergebruikt te worden.

De sticker wordt geprint op een witte drager. Deze sticker is ideaal voor tijdelijke acties of campagnes. De sticker kan binnen gebruikt worden en bevat een een tijdelijke lijmlaag. Eenvoudig te verplaatsen.

Hebt u al een eigen ontwerp?
Dan kunt u deze ons direct sturen naar ontwerp@versierendoejezo.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Versierendoejezo maakt alle stickers zelf met eco-solvent, dit is de duurzaamste inkt die op dit moment beschikbaar is en veilig is voor kinderen en ziekenhuizen. Uw wensen kunnen wij daardoor helemaal doorvoeren en dat is een groot voordeel.

Productie en levering van de stickers gebeurt razend snel en worden binnen 3 dagen op de post gedaan. Is er een spoedlevering nodig? Dan kan dat meestal binnen 1 dag via de post of ophalen na een aantal uur bij onze creatieve ruimte in Haarlem.

  • Eigen ontwerp
  • Spoedlevering mogelijk
  • Productie met eco solvent

Hebt u vragen of hulp nodig bij het bestellen? Neem gerust contact met ons op.