Magneet wissel stickers

Magneet wisselstickers

Dit systeem bestaat uit de volgende twee onderdelen

Magnet Wall Film
De Magnet Wall Film is een zelfklevende ondergrond met een magnetische bovenlaag. De film is eenvoudig aan te brengen op het oppervlakte dat u magnetisch wilt maken. Op deze manier vormt de film de meest geschikte onderlaag voor de “Steel Film”. De film is perfect voor het binnen.

Steel Film
Deze film een eenvoudig printbare film. De steel film kan in elke vorm gesneden worden. Door de Steel Film aan te brengen op de Magnet Wall Film heeft u zonder enige moeite een prachtige muurdecoratie op uw binnenmuren. Ook gebogen oppervlaktes zijn eenvoudig te decoreren door de flexibele en dunne laag Steel Film.

U kunt meerdere lagen over elkaar plakken. Nieuwe collectie binnen? Korting op een product? Of een ander thema op school, BSO of crèche? Verander het in een handomdraai of plak andere afbeeldingen eroverheen.

MILIEUVRIENDELIJK
De Steel Film is zeer milieuvriendelijk. Zowel de stalen coating als de printbare bovenlaag zijn van milieuvriendelijk materiaal. Daarnaast is de Steel Film volledig recyclebaar.

Hebt u al een eigen ontwerp?
Dan kunt u deze ons direct sturen naar ontwerp@versierendoejezo.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Versierendoejezo maakt alle stickers zelf met eco-solvent, dit is de duurzaamste inkt die op dit moment beschikbaar is en veilig is voor kinderen en ziekenhuizen. Uw wensen kunnen wij daardoor helemaal doorvoeren en dat is een groot voordeel.

Productie en levering van de stickers gebeurt razend snel en worden binnen 3 dagen op de post gedaan. Is er een spoedlevering nodig? Dan kan dat meestal binnen 1 dag via de post of ophalen na een aantal uur bij onze creatieve ruimte in Haarlem.

  • Eigen ontwerp
  • Spoedlevering mogelijk
  • Productie met eco solvent

Hebt u vragen of hulp nodig bij het bestellen? Neem gerust contact met ons op.